Despre Echipa Voinic

Suntem un mic grup de oameni pasionati de miscare, de sport, de o viata activa. Ne place sa ne incurajam, sa ne provocam si sa ne motivam reciproc. Ca si echipa, participam la diverse competitii, activitati si evenimente cu orice ocazie.

Participa si tu!

Oricine poate face parte din echipa Voinic. Oricine imparte aceeasi pasiune si stil de viata cu noi. Nu trebuie sa fii sportiv de performanta, nu trebuie sa ai un palmares, nu trebuie sa ai mai nimic, decat placerea de a face aceste lucruri alaturi de noi.


Intrebari Frecvente

 • Ce este echipa Voinic?

  Suntem un mic grup de oameni pasionati de miscare, de sport, de o viata activa. Ne place sa ne incurajam, sa ne provocam si sa ne motivam reciproc. Ca si echipa, participam la diverse competitii, activitati si evenimente cu orice ocazie.

 • Cum pot deveni membru?

  Ne poti contacta oricum pe email la mircea[at]sportify.ro sau telefonic la +40 0744 473 227 de  Luni pana Vineri. Pe facebook aici sau aici sau prin formularul de contact al pagini web.

  Tot ce trebuie sa faci, in cazul in care nu te cunoastem deja, este sa te prezinti si sa ne spui de ce vrei sa devii membru Voinic.

 • Care sunt costurile?

  Singurul cost este calculat in calorii. Costurile sunt personale si optionale. Daca vei deveni membru Voinic, noi iti vom da tricouri personalizate de echipa pentru alergare, bicicleta, etc.

Poti intra in echipa , singura conditie este sa vrei sa devii Voinic. Sa iti depasesti limitele, sau macar sa incerci. Cu alte cuvinte, sa fii pasionat de miscare, de orice fel de miscare !

Contacteaza-ne

Membri Voinici

Ultimele Articole despre Echipa

 • Cum te poti reface mai usor dupa antrenamente?

  Salutari, M-am hotarat sa scriu acest articol pentru a impartasi niste informatii pe care de altfel, le-ai gasi foarte greu, in aceasta combinatie. Foarte putini stiu cat de importanta este refacerea. Se discuta incontinuu despre proteine, somn, apa, antrenamente si alimentatie, insa prea putin desp...
  0Comments
 • Despre Programul #Voinic

  Sunt convins ca toata lumea a auzit de un milion de programe de slabit, tonifiat s.a.m.d si ultimul lucru pe care mi-l doresc este sa fiu confundat cu un vanzator de pastile de slabit. Nu stiu ce asteptari ai de la un program de acest gen dar as vrea sa-ti povestesc mai multe. Consider ca dupa 5 ani...
  0Comments
 • O dimineata ploioasa, la Mogosoaia, in echipa

  http://mogosoaia.nostressevents.ro/   Oficial a fost primul eveniment/triatlon ca si echipa. Si nu doar ca echipa dar si ca echipa de stafeta. Adica fiecare dintre noi a participat la cate o proba din cele trei ale triatlonului – Inot, Bicicleta si Alergare. In ordinea respectiva. Voinicu...
  0Comments

Galerie

Galerie