Testimoniale

Ce spun clientii mei despre mine?

Desi nu am fost niciodata o fire atletica sau un fan al activitatilor sportive, timpul petrecut cu Mircea ca PT mi-a schimbat radical perceptia despre antrenamentele la sala. Sesiunile de antrenament clasic au alternat cu activitati in aer liber, iar pe langa programul personalizat de exercitii, am primit de la Mirecea si sfaturi utile legate de nutritie si despre ce presupune un stil de viata sanatos, ajutandu-ma sa imi cresc rezistenta si sa obtin o forma fizica mai buna. Sesiunile de PT sunt mereu diferite, dinamice si antrenante. Este genul de persoana care reuseste sa te motiveze si intr-o zi ploioasa de luni.

Iulia N.

Iti mai multumesc inca odata mult,mult..nu regret ca te am ales pe tine,pentru mine esti cel mai bun antrenor...mi ai facut ziua mai frumoasa,chiar n am cuvinte cat ma bucur ca am facut ceva,acum ma pot imbraca cum vreau datorita tie :)))

Anca M.

Am crescut alaturi de tine, mai inspirat in multe, m-ai sfatuit, ai luptat pentru mine si pentru problema spatelui meu. Iti multumesc din suflet pentru un nou stil de viata

Karina A.