Calitate

Sunt mai multe metode de a obtine rezultatele dorite si sunt convins ca ai auzit de toate. Desi va dura mai mult decat ai crezut initial, rezultatele calitative sunt si de durata. Urmaresc o cale sanatoasa si naturala care iti va oferi rezultatele dorite dar si o stare de spirit / sanatate buna.

Valoare

 • Prima intalnire, Durata – 1h / Pret – GRATUITA

 • O Sedinta, Durata – 1h / Pret – 15 €


Pachet #1 Personal Training
Lunar
Include 12 Sedinte de personal training pe durata a 30 de zile. Include analiza si determinarea metabolismului, un plan de alimentatie de 21 de zile, Recomandarea unui set de analize medicale si un Ghid de nutriție pentru slăbire/ creștere musculară. Pachetul face parte din promotia #RezultateGarantate altfel primiti banii inapoi dupa primele trei luni de antrenament.
Price
99 €Buy
Pachetul #2 Personal Training
Featured
Lunar
Include pachetul #1 insa fara limita de sedinte. Acum ne putem antrena si de 7 ori pe saptamana. De asemenea, include acces nelimitat la clasele de Indoor Cycling, Pilates si Yoga
Price
149 €Buy
Programul #Voinic2018
New
3 Luni
Programul #Voinic este cea mai buna metoda prin care iti poti atinge obiectivele. Ai acces la toate antrenamentele din programul #Voinic pe perioada celor trei luni. Pentru mai multe detalii despre program, acceseaza pagina "Programul #Voinic"
Price
99€Buy

Intrebari Frecvente

 • Eu
 • Tu

Ma asigur ca iti vei atinge obiectivele cu orice pret si iti voi pune la dispozitie toate cunsostintele mele din domeniu.

Sa imi aloci toata ambitia, rabdarea si increderea ta. Imi place sa lucrez cu oameni ambitiosi si daca nu esti unul dintre ei, nu iti pot garanta nici un rezultat.

Pentru intrebari, sugestii sau cereri de pachete personalizate va rog sa ma contactati direct la numarul de telefon:

+40 0744 473 227

 • Unde ne antrenam?

  In principiu la Sportify, insa depinde de obiectivele pe care vrem sa le atingem. Ne vom antrena si outdoor, fie ca este vorba de pregatire pentru un maraton de alergare, de cycling sau innot.

 • In ce interval orar ?

  Pentru a stabili astfel de detalii, va trebui sa purtam o discutie mai ampla inainte de a decide intervalele de antrenament.

 • Antrenamente online?

  Antrenamentele online constau in consiliere fitness si nutritionala. Nu in antrenamente video pe care le poti gasi si pe youtube. Vei avea acces la toate informatiile necesare sa stii ce ai de facut.

 • Plata Online

  Desigur, poti plati si online prin PayPal, apasand pe butonul de sub fiecare pachet de mai sus. Pentru antrenamentele Online, se poate plati DOAR online prin paypal.