Blog
  • Main page
20
06
2017

O dimineata ploioasa, la Mogosoaia, in echipa

http://mogosoaia.nostressevents.ro/

 

Oficial a fost primul eveniment/triatlon ca si echipa. Si nu doar ca echipa dar si ca echipa de stafeta. Adica fiecare dintre noi a participat la cate o proba din cele trei ale triatlonului – Inot, Bicicleta si Alergare. In ordinea respectiva.

Voinicul Madalina in balta, Eu cu bicicleta si Gica pe jos ca cica mersu pe jos face… ceva legat de picioare. In fine, am poze cu fiecare, o sa intelegi voi ce a facut fiecare.

DESPRE EVENIMENT

Este prima oara cand paricip / participam la un evenimente organizat de catre nostressevents si trebuie sa recunosc ca am fost si sunt destul impresionat si multumit de organizarea acestuia. Incepand de la locatie pana la voluntari, totul a decurs comform planului. Paznicii de la bicicleta au fost foarte amabili si foarte atenti, voluntarii plini de energie si mai peste tot gata sa te ajute. Overall, o nota destul de mare.

Pentru cei care nu stiu, evenimentul s-a tinut in parcul din Mogosoaia din Bucuresti.

DESPRE CURSA VOINIC

La ora 8:00 am ajuns in parcarea de langa parc fericiti ca am ajuns cu o ora inainte de incepere. Nu ne place sa fim pe graba, atunci ratezi ce e mai important..Atmosfera de concurs. Norocul nu a fost total de partea noastra atunci cand am constatat ca am pana la roata din fata, desi atunci cand am plecat de acasa, totul era ok. Constant cu stupoare ca atat si cauciucul dar mai ales camera , erau topite de gazele fierbinti din teapa de esapament a masini. ( Suport pe carlig + BMW X5 = bad combo pentru un 29r cu roti uriase )

Trec peste momentul de panica si incerc sa caut pe cineva cu o camera de rezervara, in speranta ca si cauciucul o sa reziste desi era aproape topit. Am gasit stand-ul celor de la www.trisport.ro si am cumparat doua camere. Cauciucul a facut POC cand a atins trei atmosfere. Spre norocul meu, asta a atras atentia celorlalti biciclisti si un cuplu foarte dragut s-au oferit sa-mi imprumute un cauciuc potrivit. As vrea sa le mai multumesc inca odata pentru asta, insa nu stiu cum.

Am reusit, bicicleta era ok, insa am ratat startul lui Madalin in balta plina de vegetatie si melci.M-am dus la stand-ul de biciclete pregatit sa il astept pe Madalin. Dupa 23 de minute a venit. Desi parca au trecut mai mult de atat. Emotiile erau mari.. si faine, am preluat cipul, incurajat, am pornit la tura de 26 de km de MTB. Un traseu drept, curat, foarte bine marcat. L-am terminat in 67 de minute, doua ture de lac.

A urmat Gica, cu 7,5 km de alergat, adica 5 ture de parc. In caz ca nu stiati, Gica e maratonista, duce, duce mult, dar lent 🙂 A trecut linia de finish zambind, relaxata, de parca ar fi terminat o cursa de 40 de km. Pana la urma, unde-i graba? Am venit sa ne distram.

Until next time 😉

 

author: Mircea Dumitrescu

Comment
0

Leave a reply

%d bloggers like this: